05 January 2018

Tukar (lagi)

Bosan tak tau buat apa, tukar nama page lah. Asal kelahitan nama ringkas dia DBPress. nampak tak huruf besar DBP tu, memang DBP "itulah" yang kami maksudkan. Deleted Books  Press ni wujud atas dasar counter aksi kepada banyak buku yang diharamkan. jadi, kami akan rilis buku buku yang berkemungkinan diharamkan. makanya nama kami Deleted Books Press. rilis satu zine dan satu buku dengan nama ringkas DBPress ni. kemudian lama menyepi. Awal kelahiran DBPress ni berdua. Aku dan Jera.

Bila dah lama bertahun tahun senyap, aku buat comeback secara solo. aku guna nama Deleted Books, tanpa Press. Boleh je aku guna nama lain, tapi rasa sayang pulak nak buang benda lama ni. Jadi, guna je lah nama lama. Selepas rilis beberapa buku secara slow and steady, Jera datang dengan idea untuk rilis piring hitam. Malas nak fikir nama rekod label baru barangkali, Jera nak guna nama Deleted Records untuk kegiatan rilis piring hitam, cd dan kaset. Aku handle Deleted Books. Jera handle Deleted Records.

seiring dgn main tukar tukar nama ni, nama kat page facebook pun bertukar jugok. daripada Deleted   Books kepada Deleted Press. tahun 2018 ni kita tukar lagi sekali lah. Deleted Books & Records.


1 comment:

SinopsisDrama said...

Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

#bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

www.NOBARTV.top

www.NOBARTV.top

www.NOBARTV.top



Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

#bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

www.Lihatbola.live
www.Lihatbola.live
www.Lihatbola.live



Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

www.Layarkaca21indo.com
www.Layarkaca21indo.com
www.Layarkaca21indo.com



Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

www.Bioskopgaul.com
www.Bioskopgaul.com
www.Bioskopgaul.com