05 July 2010

Aku Pembuat Zine

ada sesapa yang nak mintak aku tolong buatkan zine tak? kalo ada, meh sini artikel+gambar+dan lain lain konten. biar aku edit dan aku print jadikan zine. bosan ah asyik baca tulisan kat pc jek. jom baca tulisan kat zine pulak. biar aku buatkan zine untuk korang! ada berani?

aku tak mintak duit lah untuk khidmat ni. aku buat secara ikhlas ok. cumanya, layout tu simple lah sikit kan. sbb aku edit pakai microsoft word jek. hehe.

pepehal, submit konten zine korang kat email aku. nnt aku edit jadikan zine. ok. chow~

5 comments:

kerk said...

bijok gok idea ni...

Benign said...

absteng.. ada bran?

Anonymous said...

zine yg tak siap2 & dah peram banyak tahun laku lagi tak?

Dhani said...

Benign: wat mari absteng tu. mari kawe edit. haha

Anonymous: laku beb. lagi lama lagi rare.

ayien said...

entry ni macam marah je...