29 May 2012

4 tahun. alhamdulillah.

pejam celik pejam celik. genap 4 tahun usia perkahwinan kami. suka duka dilalui bersama. bersama anak kecil yang sudah pun mencecah umur 3 tahun 1 bulan. 4 tahun bukan lah satu masa yang lama. tapi jika dihitung dan ditunggu, pasti ianya satu tempoh yang sangat lama. orang kata zaman pertunangan sangat mencabar. jadi, logiknya zaman perkahwinan ianya lebih mencabar. begitulah seadanya. suka, duka, tawa, tangis, itu resam rumah tangga. dengan keadaan aku yang tidak seberapa ini, syukur ke hadrat ilahi dengan ruang dan peluang untuk menikmati hidup dalam sebuah keluarga kecil ini. kepada MAMA TASNIM, PAPA TASNIM SANGAT SAYANG MAMA TASNIM. TAK KIRA APA PUN YANG BERLAKU, U ARE ALREADY STOLE MY HEART AND SOUL. I LOVE U SO MUCH. happy anniversary sayang. muahs!

p/s:- perkataan "anniversary" pada gambar tu bukan ralat. ianya sengaja dibuat begitu. :p

1 comment:

Hisham Mohamad said...

tahniah... semuga bercinta sampai ke sorga....

kawe masih ingat entry perjalanan ke seberang... entry beli saga kereta kebal.. entry bangun solat subuh... entry Surat tawaran kerja gomen... kawe pun dpt jugak pasty... masa tu kawe tak habis belajar lagi.... sekadar Baca blog mamat punk yang tidak dikenali... hanya goblog Dan sendiket soljah... papakerma... lepastu sepi... tak terfikir ke kelantan... semoga terus-terusan menulis...untuk menyebarkan cinta..